Kategórie
Campisi - Bottarga di Tonno in olio di oliva 90g
Tuniakový kaviár v olivovom oleji
Tuniakový kaviár je remeselný výrobok; tuniakové vajcia sa solia, sušia a nechajú dozrieť podľa prírodných metód.
Rybie vajcia obsahujú vysoké množstvo polynenasýtených mastných kyselín typu Omega³ (EPA a DHA), ktoré odborníci na výživu považujú za nevyhnutné pre vyváženú stravu a spojencov v prevencii rôznych kardiovaskulárnych chorôb. Štúdie preukázali, že solenie a sušenie čerstvých vajec tieto výživové zložky nemení.
Bottarga z tuniaka má oveľa silnejšiu a vyraznejšiu chuť ako z parmice.
Proces výroby tuniakového kaviáru trvá v priemere 30 dní.
Tuniakovú bottargu si môžete vychutnať ako predjedlo natreté na jednohubkách, v omelete alebo na cestovinách či ryži.
Zloženie: Tuniakové vajcia, morská soľ, olivový olej
txProductCategories
Morské špeciality - TuniakMenu
Informácie
Produkty
Máte otázky?
Tel.: +421 902 200 545
E-mail: info@ilgusto.sk
Newsletter
Copyright © 2020 - 2022 ilgusto. All rights reserved. Developed by MrCode.NET