Kategórie
Campisi - Bottarga di Tonno grattugiata 35g
Tuniakový kaviár strúhaný
Získava sa v skutočnosti solením a následným sušením tuniakových vajec. Jedná sa o zdĺhavý proces, ktorý začína extrakciou tuniakových vajec, ich dôkladným vyčistením a následným solením. Po lisovaní a pred uvedením na trh zreje najmenej 90 dní, čo je nevyhnutné obdobie, aby mala bottarga typickú zlato-jantárovú farbu a intenzívnu chuť, ktorá ju charakterizuje.
Tuniaková bottarga má silnejšiu chuť ako zo serioly alebo parmice.
Používa sa predovšetkým na prípravu cestovín s bottargou, ale aj k aperitívu na dochutenie jednohubiek, na predjedlá či hlavné jedlá.
Zloženie: Tuniakové vajcia, morská soľ
txProductCategories
Morské špeciality - TuniakMenu
Informácie
Produkty
Máte otázky?
Tel.: +421 902 200 545
E-mail: info@ilgusto.sk
Newsletter
Copyright © 2020 - 2022 ilgusto. All rights reserved. Developed by MrCode.NET