Kategórie
Carnaroli
CARNAROLI
Najpoužívanejšia a najvzácnejšia ryža v talianskej kuchyni.
Prečo sa považuje za jednu z najlepších talianskych ryží?
Je to ryža s najväčším zrnom a jej zvláštnosť spočíva v schopnosti udržať konzistenciu pri varení, nerozpadnúť a nepripáliť sa. Preto je vhodná na prípravu krémového rizota.
Ryžová farma LA FAGIANA
Pestovatelia ryže od roku 1960.
Táto rodinná farma sa nachádza v Benátskom regióne a špecializuje sa na pestovanie vysoko kvalitnej ryže Carnaroli a Vialone Nano, určenej na prípravu pravého talianskeho rizota. Aby sa čo najviac zachovali nutričné hodnoty, ryža je mechanicky, šetrnejšie a zdravšie spracovaná ako pri priemyselnej výrobe.
txProductCategories
Ryža - CarnaroliMenu
Informácie
Produkty
Máte otázky?
Tel.: +421 902 200 545
E-mail: info@ilgusto.sk
Newsletter
Copyright © 2020 - 2022 ilgusto. All rights reserved. Developed by MrCode.NET