Campisi
Rodinná spoločnosť CAMPISI sa zrodila v roku 1854 v Marzamemi na Sicílii v Taliansku.
V malej dedinke na pobreží mora, úzko spätej s tradíciami súvisiacimi so spracovaním rýb, vyrába a transformuje širokú škálu rybích výrobkov. Spracúvajú sardely, tuniaka, mečúňa, makrely, serioly až po vysoko cenenú bottargu.
Nemalo by sa zabúdať, že Marzamemi sa nachádza v okese Pachino, a tak v posledných rokoch sa spoločnosť Campisi venuje aj spracovaniu rajčín „Pachino IGP“ známych po celom svete pre svoju nekonečnú sladkosť.
Jedným z najúspešnejších produktov je paradajková omáčka z costoluto alebo z cherry rajčín, uisťuje Paolo Campisi.
Campisi je 5 generačný rodinný podnik, ktorý spája tradičné sicílske chute pevniny a mora.
Menu
Informácie
Produkty
Máte otázky?
Tel.: +421 902 200 545
E-mail: info@ilgusto.sk
Newsletter
Copyright © 2020 - 2022 ilgusto. All rights reserved. Developed by MrCode.NET